dimarts, 14 d’abril de 2015

Trobades de hip hop de La Selva

Compartim,no Competim

La segona edició de les trobades de Hip Hop comarcals de La Selva es celebraran aquest proper 19 d'Abril a Riudellots de La Selva, 9 de Maig a Sant Dalmai i 31de Maig a Santa Coloma de Farners.

La iniciativa neix a mans de tres ballarines professionals i també professores, propietàries de tres escoles de ball diferents de la comarca de La Selva.
La finalitat de les trobades és crear un vincle entre tots els ballarins, ja siguin de l'escola que siguin, evitant la rivalitat entre grups i escoles. Per aquest motiu anomenen a aquestes trobades Comparticions, en lloc de comepticions.

Anteriorment ja s'han organitzat competicions comarcals o les conegudes competicions de Hip Hop de Girona, però les autores d'aquesta innovadora iniciativa volien sortir de les tradicions que porten a certa competència entre grups i escoles. Les trobades busquen una unió d'alumnes per disfrutar ballant, mostrant les coreografies que han estat preparant.
Des dels més petits, d'entre quatre i cinc anys, fins als més grans, són valorats per un jurat professional. Aquest, és composat per tres ballarins professionals, cadascun especialitzat en el seu estil, i tenen en compte tres factors principals: l'actitud, la tècnica i la musicalitat. El grup que aconsegueix més qualificació obté com a premi una master-class gratuïta amb un ballarí professional.

Així doncs, la iniciativa va tenir un gran èxit durant la primera edició, i fins i tot altres escoles volen formar part de les trobades, cada vegada més conegudes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada