dimarts, 17 de febrer de 2015

Buscar o descobrir?


L'últim vídeo que vam veure el passat divendres va ser un vídeo inspirador o motivador, o pot ser conscienciador, tot això depenent de la persona que el miri. Un vídeo titulat "las puertas entreabiertas" que parla sobre no tancar-se portes a un mateix.

No tancar-se portes a l'hora de conèixer persones noves, a relacionar-nos amb les que ja coneixem o tant sols no tancar-nos portes a l'hora d'anar a comprar. El vídeo explica que moltes vegades tenim un objectiu o una idea concreta que volem complir o arribar a tenir, i moltes vegades, quan estem pendents o intentant aconseguir allò que tan volem no ens n'adonem del nostre voltant i del que pot ser podriem arribar a aconseguir, deixant a banda allò que tan volem.

Buscar una cosa en concret condiciona el que trobaràs, i personalment penso que sí que és veritat, que moltes vegades quan busquem una cosa perdem moltes altres oportunitats, però això em contradiu amb la idea de fixar un objectiu per aconseguir les metes d'un mateix, Per això després de veure el vídeo, faig una reflexió personal;

S'hauria de trobar l'equilibri entre tenir un objectiu i no deixar passar les oportunitats per la fixació de l'objectiu. Trobo que tenir un objectiu o unes metes, encara que siguin petites i de curt termini, és una cosa bona, ja que els somnis ens fan tirar endavant i animar-nos a fer allò que més volem. Però també és cert que no podem ser molt objectius i fixar-nos tan sols en un punt, quan seguim el camí cap al nostre objectiu, no ens hem de tancar, i em de deixar que sorgeixin noves oportunitats i el camí no sigui una recta sense entrebancs, hem de deixar que ens guïn les dreceres i passar per mil obstacles que ens ajudaran a fer-nos més forts durant el camí i així arribar a la meta amb més satisfacció.

1 comentari: