dilluns, 3 de novembre de 2014

Primers convidats

La setmana passada vam tenir els primers convidats del curs; dos ex-estudiants de l'institut de Vidreres que actualment treballen com a mossos d'esquadra.
La xerrada va ser bastant dinàmica, ja que segons les preguntes que els alumnes anàvem fent ells anaven contestant i anaven sorgint més preguntes i més temes de conversació. L'Arnau Masferrer i l'Albert Presas em van fer veure que no tothom serveix pel mateix, i que a la vegada, tothom té un lloc i un camí per seguir. Que per molt que una persona estigui confosa a l'hora d'escollir o de decantar el seu futur cap algun camí, s'acaba trobant alguna cosa que "t'omple" i t'agrada. En el cas d'un d'ells, entrar a l'escola de policia no era el que tenien pensant des d'un bon principi, però després d'haver provat altres coses, al final va trobar el que li agradava.

Penso que tothom hauria de tenir l'oportunitat de trobar el que realment li apassiona i l'omple fins a arribar a fer-lo/-la feliç. Molts cops veig el benestar i la felicitat lligada amb les passions i el que ens agrada fer, ja que provoca directament un benestar per la persona. I veig injust que molta gent per rendir-se i no acabar de trobar i re-buscar en diferents àmbits es quedi sense poder fer el que més li agrada durant tota la vida (o almenys per un temps en concret).


1 comentari: